Zaterdag 17 december vond de vijfde editie van de Villa Pardoes WinterRun plaats. Ook deze keer rende team TaylorKids4Kids mee en hebben we een mooi bedrag kunnen ophalen voor stichting Villa Pardoes. Met een iets kleiner team dan vorig jaar, wandelden we 6 kilometer door Kaatsheuvel.

villa pardoes winterrun 2022
Team TaylorKids4Kids

Gelukkig gooide corona dit jaar geen roet in het eten en is er een gezellige dag georganiseerd door stichting Villa Pardoes. Op het Anton Pieckplein verwelkomde Pardoes iedereen bij een grote tent waar we ons konden aanmelden. Op het plein vond ook de start en finish plaats. Muziek speelde op de achtergrond en bij de bar kon je warme chocolademelk halen. Wij kozen voor een glaasje kruidenlikeur om ons klaar te stomen voor de wandeling. De sfeer zat er dus al goed in!

De wandeling

Naast de likeur, hadden we een muts op en dikke jassen en wanten aan om de spieren warm en soepel te houden. Dat was ook wel nodig, want het was min vijf graden toen het startsignaal klonk. We liepen met een stoet vanaf het plein langs de Efteling, met het gegil vanuit de achtbaan Joris en de Draak op de achtergrond, richting Villa Pardoes. De wandelroute leidde ons door de prachtige Villa.

We werden enthousiast aangemoedigd door een aantal kinderen, een hoogtepunt van de wandeling volgens Darryn. “De vorige keer dat we op bezoek waren in Villa Pardoes konden er geen kinderen verblijven vanwege corona. Het is bijzonder om te zien dat de Villa leeft.” In de tuin zong een koor ons toe terwijl we naar de uitgang liepen. Inmiddels vrij van de stoet, vervolgden we de wandeling door het bos. Vanaf hier was het nog twee kilometer, even doorstappen dus. Hier en daar werden we opgezweept door livemuziek of een kleine brassband langs de weg.

villa pardoes winterrun 2022

Geslaagde dag

Voldaan, en inmiddels lekker opgewarmd, kwamen we anderhalf uur later over de finishlijn. We werden klappend en zwaaiend onthaald door Pardoes en gehuldigd met een gouden medaille. We hebben een enorm gezellige en geslaagde dag gehad en vonden het weer hartstikke leuk om mee te doen. Het mooie bedrag van €1.700,00 wordt goed besteed aan het sprookjesachtige vakantieverblijf. Team TaylorKids4Kids wil iedereen bedanken die ons heeft geholpen met het ophalen van het geld en we zijn trots op onze samenwerking met Villa Pardoes! We kijken nu al uit naar volgend jaar!

villa pardoes winterrun 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *