Al een aantal jaar organiseert Villa Pardoes de WinterRun in Kaatsheuvel. Het team van Taylorkids4kids rende mee met de vierde editie van dit mooie initiatief om geld op te halen voor stichting Villa Pardoes. Doordat corona roet in het eten gooide, vond het evenement deze keer plaats in onze eigen omgeving in plaats van in Kaatsheuvel. Maar dat mocht de pret niet drukken, want team Taylorkids4kids was vastberaden om de WinterRun te voltooien.

Team Taylorkids4kids

Zaterdag 11 december was de perfecte dag om de WinterRun te houden. Terwijl voorgaande dagen regenachtig waren, was het deze zaterdag zonnig, droog en een beetje koud door de mistlaag die over de Hilversumse heide viel. Dus warm aangekleed en met de zon in het gezicht, ging team Taylorkids4kids met volle moed van start. Darryn en Ryan, de ‘Taylor kids’, zetten de achtervolging in, want er moesten natuurlijk foto’s gemaakt worden van het peloton hardlopers. In de tussentijd zorgden Jacoline en Dave voor een heerlijke lunch die klaarstond na de finish. Darryn, Ryan en Dave hadden al eerder die ochtend 5 km gewandeld voor de WinterRun.

De run

Na een ruim halfuur kwamen de eerste hardlopers al over de finish. Tomer en Kimberley, allebei ongetraind, kwamen lachend over de eindstreep. ‘Ondanks dat ik al een tijd niet heb getraind vond ik het niet zwaar’, zei Kimberley zelfverzekerd, ‘ik ben eigenlijk nog niet moe en had makkelijk nog een rondje kunnen lopen, maar ik vond het gezellig om met de groep mee te rennen.’ Tomer, net terug van vakantie, had het beduidend zwaarder maar had Kimberley goed bijgehouden. Vervolgens kwamen Jan en Judith aan en ook zij trokken nog even een sprintje tot de finishlijn. ‘Ik ben niet zo snel meer als dat ik vroeger was, dus het was wel een pittig stukje’, vertelde Judith. Peter was heel even zoek, maar kwam toch ook tientallen minuten later over de eindstreep met maar liefst 9 km in de voeten: ‘ik heb even een extra rondje gedaan’. Peter had dus duidelijk wél getraind.

Villa Pardoes

Maar het belangrijkste is natuurlijk de inzet van iedereen, getraind of ongetraind, en het geld dat we hebben opgehaald voor Villa Pardoes. Het mooie bedrag van €2.165,00 wordt goed besteed aan het sprookjesachtige vakantieverblijf. Villa Pardoes zorgt voor een onvergetelijke gratis vakantie voor gezinnen met een ernstig ziek kind tussen de 4 en 12 jaar oud. Team Taylorkids4kids wil iedereen bedanken die ons heeft geholpen het bedrag op te halen en we zijn trots dat we ons steentje konden bijdragen aan Villa Pardoes!

Villa Pardoes WinterRun

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *