Kundig en complementair

Judith Verloop, voorzitter

Judith Verloop (1967) treedt voor de stichting op als voorzitter van de Raad van Bestuur. Naast haar werk voor TaylorKids4Kids is Judith CEO van een bedrijf dat gespecialiseerd is in MKB-financieringen. Ter ondersteuning van haar zakelijke activiteiten heeft zij een MBA afgerond aan de Nyenrode Business Universiteit. Als voorzitter zal ze binnen het bestuur haar expertise uit het bedrijfsleven aanwenden. Judith excelleert niet alleen op financieel en zakelijk gebied, maar ook als moeder van de ‘Taylorkids’ Darryn en Ryan. Daarnaast is zij erg behulpzaam en trouw aan haar omgeving. Al deze eigenschappen zijn van grote waarde voor het bestuur van de stichting.

Max van Sinderen, secretaris

Max van Sinderen (1994) vervult de taak van secretaris. Hij is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, waar hij zijn bachelor fiscaal recht behaalde en een Master Internationaal en Europees belastingrecht. Hieraan kan ook nog een Master Commerciële rechtspraktijk worden toegevoegd. Max wil zijn functie binnen de stichting optimaal vervullen. Vrienden beschrijven hem als loyaal en bescheiden, maar zakelijk gezien is hij recht door zee en niet bang om knopen door te hakken.

Jacoline Touw

Jacoline Touw (1965) is de schatbewaarder van de stichting. Zij is moeder van drie kinderen en oma van haar eerste kleinkind. In het dagelijkse leven houdt ze zich o.m. bezig met sporten, wandelen en tuinieren. Maar ook is Jacoline creatief actief, met schilderen als grote passie. Menig kunstwerk draagt inmiddels haar signatuur. Voor TaylorKid4Kids zal Jacoline financieel toezicht houden en grip houden op donaties én besteding van de budgetten. Naast een aanstekelijk positieve houding is zij sociaal en zorgzaam. Het zorgvuldig omgaan met de behoeften van de stichting is bij haar dan ook in goede handen.

Beloningsbeleid

De stichting bestaat uit een bestuur en raad van advies. Het bestuur voert haar functie op vrijwillige basis uit en ontvangt geen salaris of andere beloning voor de verrichte werkzaamheden.

De stichting heeft momenteel geen betaald personeel in dienst, mocht dit in de toekomst veranderen zal dat hier vermeld worden en transparant gemaakt worden in het financiële jaarverslag.

De stichting kan voor haar activiteiten gebruik maken van externe instellingen of bedrijven ten behoeve van het uitvoeren van de beoogde activiteiten. Deze zullen bij voorkeur op een “in kind” basis worden betrokken bij activiteiten van de stichting. Mocht dit niet mogelijk zijn zullen deze tegen een marktconform tarief betaald worden