Als filmster over de set lopen in een studio of mee achterop de politiemotor om bekeuringen uit te delen als een echte agent; bij Make-A-Wish Foundation Nederland is geen een wens te gek. Er wordt alles aan gedaan om de droom van een ziek kind uit te laten komen en het kind te laten genieten. Die dag zijn ze namelijk even niet ziek. Met een bijdrage van stichting TaylorKids4Kids is er een allerliefste wens in vervulling gegaan.

Op bezoek bij Make-A-Wish
Op bezoek bij Make-A-Wish Foundation Nederland

In oktober 2021 zijn Darryn en Ryan, de Taylor kids, langs geweest bij Make-A-Wish Foundation Nederland. Het realiseren van een wens is een traject waar een grote groep mensen achter de schermen van begin tot einde mee bezig is. Elke stap wordt zorgvuldig afgelopen omdat er met elkaar een herinnering voor het leven wordt gemaakt. Stichting TaylorKids4Kids is trots dat we in samenwerking met Make-A-Wish iemand zijn wens hebben mogen laten uitkomen en dat hij een mooie dag heeft beleefd. In de toekomst hopen we nog meer allerliefste wensen te mogen vervullen.

Over Make-A-Wish

Elke dag horen gemiddeld 4 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Het gezinsleven verandert in één klap totaal. Die impact is moeilijk voor te stellen. Make-A-Wish Nederland wil al deze jonge patiënten tussen 3 en 18 jaar een positieve boost meegeven. Een ervaring die ze sterker maakt. En vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. Dat doen we door samen hun allerliefste wens te laten uitkomen. Want het leven van een ziek kind mag niet gaan over ziek zijn alleen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *